| Shta trenutno nosite??? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Los A*admin* Inalcanzable
Broj poruka : 597 Lokacija : Sa RBD,u RBDlandu!!! Poso/dokolice : Sakupljanje svega i svachega od RBD Raspoloženje : ????? Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Shta trenutno nosite??? Pet Sep 19, 2008 11:54 am | |
| Shta trenutno nosite??? ja farmerice ,bluzu,majcu,charape..... | |
|
| |
~$~REBELDE~$~ Y No Puedo Olwidarte
Broj poruka : 195 Lokacija : Zajedno sa DYP..... Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 13.08.2008
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Sub Sep 20, 2008 6:34 am | |
| Ja...... Trenerku............ | |
|
| |
Broj poruka : 597 Lokacija : Sa RBD,u RBDlandu!!! Poso/dokolice : Sakupljanje svega i svachega od RBD Raspoloženje : ????? Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Sub Sep 20, 2008 6:58 am | |
| trenerku,bluczu i obawezno narukvice i charape | |
|
| |
Broj poruka : 195 Lokacija : Zajedno sa DYP..... Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 13.08.2008
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Sre Sep 24, 2008 3:29 pm | |
| AaaAaa Ok A Pantalone Ne Nosis......... Ja Nosim Donji Deo Trenerke......... Bluzu Na Kojoj Ima Starke I 9 Narukvice!!!(a u skoli nosim 2-3 narukvice) | |
|
| |
*RBD*JANA* Y No Puedo Olwidarte
Broj poruka : 232 Lokacija : Siempre con mi Poncho Poso/dokolice : Tenis Raspoloženje : Tuznooooo Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 24.09.2008
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Pet Sep 26, 2008 1:26 am | |
| - *Los A*admin* ::
- trenerku,bluczu i obawezno narukvice i charape
| |
|
| |
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Pet Sep 26, 2008 11:35 am | |
| trenerku,rbd majcu i obwio narukwice....inache nosim majcu zato shto je kod men 30 stepeni | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Pet Sep 26, 2008 2:38 pm | |
| WoW........Ja Neznam Koliko Je Kod Mene Ali Je Hladno.... Sada Trenutno Nosim Trenerku Donji Deo I Gore Kosulju I Kravatu(zezala sam se nesto i onda sam skinula gornji deo trenerke i obukla sam kosulju i kravatu I Obawezno Narukvice(4) | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Sub Sep 27, 2008 2:15 am | |
| narukwice i pidzamu donji deo a gore RBD majcu | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Sub Sep 27, 2008 12:49 pm | |
| Nosim(posto sam bila na rodjus)Trenerku Donji Deo I Gore Duks I Narukvice(3) | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Pon Sep 29, 2008 11:35 am | |
| helanke,dzemper i rbd majcu....i obwiamente narukwicee | |
|
| |
~Anny~ Empezar Desde Cero
Broj poruka : 19 Lokacija : Sa Ponchom....na plazi drzimo se za ruke :-) Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Uto Sep 30, 2008 8:06 am | |
| Trenerku(donji deo),majcu(belu),carape,rajf na glawi,5 narukwica koje nikada nikada ne skidam! bessooo!!! | |
|
| |
*RBD*JANA* Y No Puedo Olwidarte
Broj poruka : 232 Lokacija : Siempre con mi Poncho Poso/dokolice : Tenis Raspoloženje : Tuznooooo Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 24.09.2008
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Uto Sep 30, 2008 9:13 am | |
| trenerku,crvenu majicu,carape,naravno nerukvice!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? Uto Sep 30, 2008 9:48 am | |
| do malopre kupaci sada trenerku,bluzu...obwiamente narukwiceeeee | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Shta trenutno nosite??? | |
| |
|
| |
| Shta trenutno nosite??? | |
|