~Anny~ Empezar Desde Cero
Broj poruka : 19 Lokacija : Sa Ponchom....na plazi drzimo se za ruke :-) Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: JANO SRECAN RODJUS!!!!;-) Pon Okt 27, 2008 8:03 am | |
| JANO HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!SWE NAJ NAJ NAJ TI ZELIM!MWA! | |
|
*Los A*admin* Inalcanzable
Broj poruka : 597 Lokacija : Sa RBD,u RBDlandu!!! Poso/dokolice : Sakupljanje svega i svachega od RBD Raspoloženje : ????? Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: JANO SRECAN RODJUS!!!!;-) Pon Okt 27, 2008 8:18 am | |
| Srecan rodjus,widish neko pre mene otworio!!!!!!To znachi da smo redowni...xaxa | |
|
*RBD*JANA* Y No Puedo Olwidarte
Broj poruka : 232 Lokacija : Siempre con mi Poncho Poso/dokolice : Tenis Raspoloženje : Tuznooooo Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 24.09.2008
| Naslov: Re: JANO SRECAN RODJUS!!!!;-) Pon Okt 27, 2008 1:45 pm | |
| Hwala vam moje Princesite!!!!Lolim vas najviseeeeeeeeeeeee!!!!!!! | |
|
*Los A*admin* Inalcanzable
Broj poruka : 597 Lokacija : Sa RBD,u RBDlandu!!! Poso/dokolice : Sakupljanje svega i svachega od RBD Raspoloženje : ????? Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: JANO SRECAN RODJUS!!!!;-) Pon Okt 27, 2008 2:02 pm | |
| I mi tebe Jankice,i de nada bbita!!!! | |
|
*RBD*JANA* Y No Puedo Olwidarte
Broj poruka : 232 Lokacija : Siempre con mi Poncho Poso/dokolice : Tenis Raspoloženje : Tuznooooo Datum i godina rodjenja : Datum,mesec i godina rodjenja Datum upisa : 24.09.2008
| Naslov: Re: JANO SRECAN RODJUS!!!!;-) Čet Feb 19, 2009 4:28 am | |
| lock.... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: JANO SRECAN RODJUS!!!!;-) | |
| |
|